man
Om oss

Ljudboksmakarna är ett företag som skapar, spelar in och mastrar ljudböcker. Dessutom erbjuder vi en tjänst där man kan få texten på hemsidor inläst!

Våra uppdragsgivare är statliga verk och myndigheter, kommuner/landsting och privata företag. Just nu har vi en kampanj som riktar sig till myndigheter som vill införa EU:s krav om tillgänglighet på webben. Vi jobbar också med de förlag som är specialiserade på s k Daisyböcker vars användningsområde innefattar både utbildning och skönlitteratur. Sist men inte minst samarbetar vi med förlag som ger ut skönlitteratur.

Detta stora arbetsfält kräver att vi använder oss av specifika arbetsmetoder så att varje uppdrag får en skräddarsydd lösning. För att klara av detta använder vi oss, bland annat, av olika uppläsare beroende på vad uppdraget kräver. Korrekturläsning och rapportering görs självfallet av utbildade lärare inom det aktuella ämnet. Ljudboksmakarna är måna om att upphovskyddet respekteras och kräver därför alltid godkänt underlag på att boken eller texten får spelas in enligt lag.

Vi som arbetar med Ljudboksmakarna heter Jesper Welander och Simon Merilä.  Jesper Welander är producent för inspelningsstudion och Simon Merilä sköter försäljning, utveckling och marknadsföring. Vi är båda delägare och tillsammans gör vi vårt yttersta för att utveckla företaget efter våra kunders ökade behov.

Användningsområdet för ljudböcker är stort; ljudboken kan användas när du kör bil, cyklar, åker tåg eller promenerar. Just nu är efterfrågan högre än utbudet och försäljningen ökar stadigt och snabbt. Antalet människor som väljer bort boken till förmån för mobiler och mp3-spelare ökar. Vi hoppas att fler av dessa ska upptäcka ljudböckernas värld och se dessa som ett enkelt och smidigt läromedel eller som en källa till underhållning.

Slutligen så arbetar vi alltid extra hårt för att hålla priserna nere. Kontakta oss så hittar vi en lösning som passar dig och ditt företags behov.

post image